Oferim serveis desde 20MB fins a 50MB

INTERNET WIFI D’ALTA VELOCITAT

PROXIMAMENT FIBRA A LA TEVA LLAR !!!

ARA TAMBÉ SOM OPERADORS MÓVILS

La nostra cobertura a Cambrils, Salou i totes les urbanitzacions

amb fibra òptica via WIFI.

Gaudeix de la banda ampla

sensa límits de temps

ni de descargues

Consulta la teva cobertura i preus

Banda ampla via WIFI

Comprenent que la connexió d’alta velocitat ara com ara és imprescindible en tota empresa o domicili familiar hem creat la xarxa més potent i segura de connexió a internet via WIFI (connexió per antenes). Accedeixi a la velocitat de la fibra des de la seva casa o empresa com si estigués al centre de les grans ciutats i a costos accessibles.

OPERADORS MÒBIL

Comprenent que la connexió d’alta velocitat ara com ara és imprescindible en tota empresa o domicili familiar hem creat la xarxa més potent i segura de connexió a internet via WIFI (connexió per antenes). Accedeixi a la velocitat de la fibra des de la seva casa o empresa com si estigués al centre de les grans ciutats i a costos accessibles.

Telefonía IP (VOIP)

Desenvolupem les nostres solucions a mida i clau en mà per a cada client basades en codi obert de asterisk (centraletes IP i centraletes virtuals)
Coneixedors de la situació actual, oferim les solucions ajustades a les necessitats dels nostres clients per tal d’aconseguir una millora dels serveis acompanyat d’una reducció dels costos que pot arribar al 60% d’estalvi.

Wifi per Hotels i zones comunitaries

Som experts en xarxes Hotspot per a Hotels i zones comunitàries, fem cablejats estructurals i donem solucions APP per WIFI en bars, restaurants, centres comercials, etc.

Els portals captius de les nostres xarxes permeten al comerç publicitar i treure-li profit a les noves tecnologies transforman les conexions en vendes.

Comprenent que la connexió d’alta velocitat ara com ara és imprescindible en tota empresa o domicili familiar hem creat la xarxa més potent i segura de connexió a internet via WIFI (connexió per antenes). Accedeixi a la velocitat de la fibra des de la seva casa o empresa com si estigués al centre de les grans ciutats i a costos accessibles.torre
Som una empresa de telecomunicacions que desenvolupem la nostra pròpia xarxa WIFI, per donar servei en aquells llocs on les altres operadores no arriben.
Oferim serveis d’internet banda ampla a velocitats de fins a 100MB sense permanències, sense paperasses i amb la màxima eficiència i proximitat que pugui necessitar el nostre client.
El nostre servei està diferenciat en residencial i empreses, per les velocitats i serveis de postvenda.
La nostra tecnologia treballa en la banda dels 5GHZ amb les quals muntem troncals de fins a 1GB para després repartir a cada client amb antenes.
El servei és estable i amb la possibilitat d’agregar telèfon fix, l’atenció és 24/365 i estem registrats com a operadors en la CNMC.

COM FUNCIONA I QUE NECESSITO?

SIPTELECOM disposa d’una sèrie d’estacions repetidores situades en diversos punts de la geografia. Aquestes estacions són les que proporcionen cobertura sense fil que és captada gràcies a un petit dispositiu receptor, instal · lat al domicili de cada client el qual es connectat directament a la seva xarxa per mitjà d’un cable de xarxa UTP. La instal·lació és senzilla i la realitzen els nostres tècnics clau en mà.

QUINA ÉS LA VELOCITAT MÀXIMA?

SIPTELECOM ofereix per a usuaris residencials connexions d’1 a 20Mbps,
i per empreses, institucions i operadors, oferim connexions de fins a 2500Mbps i/o lloguer de via de pas.
Aquestes connexions tant altes estan subjectes a prèvia comprovació pels nostres tècnics, per tal de garantir l’estabilitat i qualitat del servei.

VULL UNA CONNEXIÓ AMB VELOCITAT SIMÈTRICA, ÉS POSSIBLE?

Si, és possible. Disposem de connexions simètriques a partir d’1Mbps fins a 400Mbps.
Totes les modalitats simètriques inclouen una adreça IP pública estàtica.